Снимка Фейсбук/Бойко БорисовБойко Борисов направи коментар по водещи политически теми и

...
Снимка Фейсбук/Бойко БорисовБойко Борисов направи коментар по водещи политически теми и
Коментари Харесай

Борисов: Радев с какво право ми дава оценка, неговата партия съм я побеждавал толкова пъти

Снимка Фейсбук/Бойко Борисов

Бойко Борисов направи коментар по водещи политически теми и не пропусна за следващ път да се заяде с президента.  продължава да показва младежите в листите на ГЕРБ.  По време на такава среща той запита служебният кабинет: Как по този начин хазната е празна, нали няма пари - с какво тогава продължавате антикризисните ни ограничения.

Всеки ден си задавам въпроса дали Централната изборна машина, че остават един месец до изборите. Как си поставят по 2 минути на гласоподаване. Радев седнал съм 3,6 мин. на машината, с цел да гласоподава. Не го атакувам, желая да кажа, че ние с Христо Иванов си гласувахме с бюлетинка, с цел да не се изложим ", сподели още водачът на ГЕРБ.

Борисов се обърна към младежите в ГЕРБ с думите, че чака от тях да чуе по какъв начин мислят и какво може да надградят. " От вас желая да лъха добрина, омразата ще докара до безпорядък. Това е несъмнено. Трябва да вършиме всичко допустимо, с цел да го избегне. От вас чакам доброжелателност, хрумвания, творчество и хубост ", акцентира Борисов.

Борисов попита по какъв начин хората не си дават сметка, че " Радев изпраща на Радев и Радев издава указа за промяна на шефове, основен секретар и така нататък " Къде е разделянето на управляващите, запита още някогашният министър-председател.

Радев с какво право ми дава оценка, неговата партия съм я побеждавал толкоз пъти. Може да разсъни единствено смях в мен, запита още водачът на ГЕРБ.

По думите му се приготвя Костинброд 2. " Те нямат нищо, ще влязат по стопанствата и по районните дирекции. Търсят да се захванат за нещо, само че нямат и по тази причина в този момент ще изфабрикуват. Ако имаха - до момента да са ни умъртвили, да са го извадили и да са споделили ето този и този политик е подслушван. Щели да го извадят след месец. Ние се отнасяме с почитание към Конституцията, а тя е споделила, че служебното държавно управление би трябвало да провежда почтени избори. Все отново би трябвало да съблюдаваме най-малко малко демокрацията ", каза Бойко Борисов, написа Novini.bg.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР